Over De Nieuwe Lichting

De Nieuwe Lichting is dé doelgroepspecialist in het bemiddelen van studenten, starters en young professionals. Met de inzet van jonge hoogopgeleiden biedt De Nieuwe Lichting organisaties flexibiliteit op de momenten dat daar behoefte aan is. Onder de De Nieuwe Lichting vallen de labels XL studenten uitzendbureau, Studentalent HBO/WO studentenuitzendbureau en Melon Media. Met deze drie labels is de De Nieuwe Lichting sterk in het snel invullen van ad hoc en continuïteitsaanvragen, poolmanagement, payroll, maatwerk en vaste bijbanen.

Waarom studenten?

Onze studenten werken in vaste bijbanen gemiddeld 14 tot 16 uur per week bij dezelfde werkgever. Voor een bedrijf is dat ingewerkte capaciteit. Aan studenten kan vaker en makkelijker gevraagd worden om één dag extra te werken als er een piek verwacht wordt, zij zijn veel flexibeler. Multitasken is voor de nieuwe generatie jongeren net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Ze groeien op met een veelheid aan informatie die hen van minuut tot minuut bereikt via alle denkbare moderne communicatiemiddelen.

Meer flexibiliteit, dezelfde prestaties

Naast flexibiliteit, een hoog leervermogen en een grote productiviteit bieden studenten werkgevers nóg een enorm groot voordeel: Studenten kunnen snel informatie absorberen, hebben een hoog leervermogen en ze kunnen multitasken. De student van nu weet heel snel hoever hij of zij in een bepaald proces zit, hierdoor wordt er sneller geschakeld.

De Nieuwe Lichting maakt ambities waar!

“Wat wilt u bereiken met uw bedrijf en hoe kunnen wij u helpen om uw ambities waar te maken?”. Deze vraag stellen wij steeds weer opnieuw aan onze opdrachtgevers. De Nieuwe Lichting wil bedrijven helpen bij het waarmaken van hun ambities. Dit doen wij door klantgerichte oplossingen te bieden met branchespecifieke kennis. We zijn continu met onze klanten in gesprek over hoe zij het beste uit de studenten kunnen halen en hun daarbij ook hun eigen ambities waar kunnen maken. Vanzelfsprekend streven wij ook om onze eigen ambities waar te maken.

Adres
  • Fascinatio Boulevard 252
  • 3065 WB Rotterdam
Contact
  • info@dnlgroep.nl
  • 010-2707092
Over ons
Specialist in het bemiddelen van jong talent, tijdens hun studie en aan het begin van hun carrière. Maakt meer dan 20 jaar ambities waar van ambitieuze studenten, young professionals en organisaties. DNL Groep B.V. is onderdeel van Venturion.
Copyright 2020