Over de nieuwe lichting

Dé (uitzend)expert op het gebied van het bemiddelen van studenten, starters en young professionals naar relevante (bij)banen. Met de inzet van jong talent biedt De Nieuwe Lichting organisaties flexibiliteit op de momenten dat daar behoefte aan is.

Omdat specialistische kennis in veel branches nodig is, werkt De Nieuwe Lichting vanuit verschillende (uitzend)labels. Alles met als doel om opdrachtgevers en uitzendkrachten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Onder de De Nieuwe Lichting vallen de uitzendlabels XL Studenten Uitzendbureau, Studentalent, LINQ, Grace + James, Melon Media en onze nieuwste labels XL Beveiliging en XL Con Gusto (de doorstarter van Mise en Place Nederland). Met deze zeven labels is De Nieuwe Lichting de partij in het snel en kwalitatief invullen van ad hoc en continuïteitsaanvragen, poolmanagement, maatwerk en vaste bijbanen in verschillende sectoren.

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren