DE NIEUWE LICHTING GROEP

Dé (uitzend)expert op het gebied van het bemiddelen van studenten, starters en young professionals naar relevante (bij)banen. Met de inzet van jong talent biedt De Nieuwe Lichting organisaties flexibiliteit op de momenten dat daar behoefte aan is. Omdat specialistische kennis in veel branches nodig is, werkt De Nieuwe Lichting vanuit verschillende (uitzend)labels. Alles met als doel om opdrachtgevers en uitzendkrachten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

DNL GROEP

De Nieuwe Lichting is de grootste doelgroep specialist in het bemiddelen van studenten, starters en young professionals. Via een aantal sterke uitzendbureaus en specialisaties helpen wij de nieuwste generatie talenten aan werk.

Via eigen wervingskanalen en een enorm netwerk werven wij daar, waar niemand bij kan.

Neem contact met ons op en samen kijken wij welk label en dienstverlening het beste bij u past.

ONZE LABELS

Het enige studenten uitzendbureau dat werkt via eigen netwerk. Want goede mensen kennen goede mensen.

LINQ

Onze LINQERS zijn de oren en ogen van LINQ. Zij bevinden zich middenin de studentenwereld en zijn daardoor altijd op de hoogte. Met behulp van de LINQERS en hun netwerk, kunnen we door heel Nederland snel de juiste studenten vinden. LINQERS zorgen voor kwaliteit, flexibiliteit en de leukste studenten.

het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau.

XL STUDENTEN UITZENDBUREAU

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad hoc situaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

XL Studenten Uitzendbureau is actief in heel Nederland. Vanuit de steden (Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Haarlem, Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle) leveren wij MBO, HBO & WO studenten en starters in alle segmenten van de arbeidsmarkt. Van student tot aanstormend talent. 

Dé specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties.

STUDENTALENT

Studentalent is al meer dan 25 jaar dé specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen.

Onze studenten zijn HBO en WO opgeleid. Zij kiezen voor studie gerelateerde banen en werken gemiddeld 20 uur per week.

Horeca vraagt om een aanpak met smaak. XL Con Gusto is hét uitzendbureau voor horeca en hospitality.

XL CON GUSTO

Wij zijn een horeca uitzendbureau met een team met jarenlange ervaring en een grote dosis daadkracht! Wij zoeken door heel Nederland de match voor vele hotels, cateraars, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementenorganisatoren.

Voor onze relaties ontzorgen wij het gehele proces rondom werving, selectie, payrolling en meer.

Specialist in het maken van de juiste match. Gediplomeerde beveiligers die waakzaamheid met gastvrijheid kunnen combineren.

XL BEVEILIGING

Onze kernactiviteiten bestaan sinds 2014 uit het proces van werving, selectie en het opleiden van talent. Wij werven kandidaten die affiniteit hebben met veiligheid en er vanuit een bewuste overtuiging voor kiezen om te starten met het opleidingstraject tot Beveiliger.

Wil jij ook werk maken van je carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Grace & James is een platform wat freelancers samenbrengt met de leukste opdrachten

GRACE + JAMES

Grace voor opdrachtgevers

Met de gratis planningstool Grace maken we het niet alleen veel gemakkelijker voor opdrachtgevers om te zorgen dat je gehele rooster is ingevuld maar wordt je ook geattendeerd op actuele wet- en regelgeving.

James voor freelancers

Voor freelancers is het met de digitale recruiter James veel leuker om op zoek te gaan naar een passende shift omdat het platform er niet alleen is voor hospitality opdrachten maar ook voor o.a. online marketing, retail, zorg, logistiek, office.

Stagemotor.nl is het platform voor de beste stages van Nederland. Speciaal gebouwd voor ijverige studenten.

STAGEMOTOR

De beste stages voor MBO, HBO en WO studenten. In elke branche actief.

DE JUISTE (BIJ)BAAN VOOR IEDEREEN.

ZOEKBIJBAAN

Wij helpen 83,31% binnen 7 werkdagen aan een bijbaan. Ruim 2500 vacatures en klussen bij de vacaturebank van Zoekbijbaan.

MELON is al ruim 20 jaar dé online wervingsspecialist met een sterke focus op scholieren, studenten en starters.

MELON

Wij geven het talent van morgen toegang tot een bijbaan, stage of nieuwe startersjob. Hiermee helpen wij jaarlijks honderden bedrijven aan passend talent.

Klaar met je bijbaan? Op zoek naar een vliegende start van je carrière? Startersbanen is dé plek voor starters.

STARTERSBANEN

Voor afgestudeerde die op zoek zijn naar een goede start van hun carrière is. Een enorme database met startersbanen op mbo, hbo en wo niveau.

Omdat specialistische kennis in veel branches nodig is, werkt De Nieuwe Lichting vanuit verschillende (uitzend)labels. Alles met als doel om opdrachtgevers en uitzendkrachten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Onder de De Nieuwe Lichting vallen de uitzendlabels XL Studenten Uitzendbureau, Studentalent, LINQ, Grace + James, Melon Media en onze nieuwste labels XL Beveiliging en XL Con Gusto (de doorstarter van Mise en Place Nederland). Met deze zeven labels is De Nieuwe Lichting de partij in het snel en kwalitatief invullen van ad hoc en continuïteitsaanvragen, poolmanagement, maatwerk en vaste bijbanen in verschillende sectoren.