Onze referenties

Toonaangevende opdrachtgevers uit diverse branches vertrouwen op onze dienstverlening. Zie hier wat zij over ons te zeggen hebben.

RAI Amsterdam over LINQ

“LINQ ervaar ik als een betrouwbare partner in flexkrachten voor RAI Amsterdam. Voor mij onderscheidt LINQ zich vooral in het niveau van hun flexkrachten, de samenwerking en hun gretigheid om aan onze (klant) wensen te voldoen. ”

Zoover over LINQ

"LINQ is betrokken, denkt mee in de aanloop naar een project en neemt de planning van de studenten om de klus te klaren uit handen. Dat resulteert in een fijne samenwerking."

D&A MEDICAL GROUP over linq

"LINQ is een flexibele partij, die goed meedenkt en schakelt met haar klant. Korte lijnen zonder al te veel administratieve rompslomp. De persoonlijke benadering, met één vast contactpersoon is goed bevallen, evenals de kwaliteit van de studenten."

freo over studentalent

"Studentalent is persoonlijk en snel in contact. Ze weten wie we als Freo zijn. Staan direct klaar als we ze nodig hebben en de lijntjes zijn kort. Studentalent zet een extra stap om onze medewerkers tevreden te stellen en is een goede sparringpartner."

rnhb over studentalent

"Wij werken bij RNHB al langere tijd met Studentalent en dit bevalt ons uitstekend! Studentalent heeft vanaf de start van ons bedrijf meegedacht over welk type mens het best bij ons past in de flexibele schil die wij kennen. "

dll over studentalent

"Met Studentalent samenwerken? Wij zien dit meer als een partnerschap. Een gezamenlijke passie die wij als twee bedrijven delen en elkaar daarbij tot een hoger niveau brengen, waarbij wederzijds respect hoog in het vaandel staat".

VPS Nederland over XL Beveiliging

"Ook als ik op korte termijn zoek naar een betrouwbare leverancier in de regio Utrecht bel ik XL Beveiliging."

PRA Health Sciences over Melon Media

"Melon media helpt ons bij het vinden van deelnemers en biedt ook de mogelijkheid om extra exposure te geven door bijvoorbeeld het versturen van direct mailing. We zijn erg tevreden over de samenwerking en onze verzoeken worden altijd snel opgepakt."