DNL NIEUWS

Van uitzendkracht tot directeur, evert viert 20 jaar bij ons! πŸŽ‰

Kom weer te weten over de Algemeen Directeur van DNL, Evert Geerdink.

NIEUWE LOCATIE, NIEUWE KANSEN! πŸ₯³

Vandaag zijn we vol energie van start gegaan in ons nieuwe kantoor in Utrecht, op Europalaan 40.

KIRA IS 12,5 JAAR IN DIENST... πŸŽ‰

Kira heeft een hele bijzondere reis binnen onze organisatie. Wil jij meer weten? Lees dan snel verder!

KASPER IS 15 JAAR IN DIENST... πŸŽ‰

Van Recruiter to Commercieel Directeur, onze Kasper is 15 jaar in dienst. En dat hebben wij gevierd! Meer weten? Lees dan snel verder!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN DNL! πŸ’«

2023, wat een prachtig jaar is het geweest. Wij zijn superblij met onze ijzersterke collega's en de prachtige successen die wij dit jaar behaald hebben. Meer weten? Kik op de knop!

(DNL) DNL XMAS GALA 🌟

Kerst, een van de meest gezellige periodes van het jaar. Wij konden het niet laten om een leuk DNL kerst gala te organiseren. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad, lees snel verder!

(LINQ) HORECA TRAINING VAN LINQ βœ…

Vorige week heeft LINQ een toffe horeca training georganiseerd voor onze fantastische uitzendkrachten, die binnenkort de horeca-scene gaan rocken. Wil jij weten hoe dit is verlopen? Klik dan op de onderstaande knop!

(XLSU) GROOT SUCCES EN 100% LEVERING BIJ LEGO WORLD 2023! πŸ™Œ

Bij XL Studenten Uitzendbureau hebben we reden tot feest! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

(DNL) DNL Groep Managers in Actie met Laura Eken! πŸš€

Blijven ontwikkelen is altijd belangrijk. Daarom hebben de managers van De Nieuwe Lichting groep weer een training gehad van Laura Eken! Wil jij meer weten over deze training? Klik op de onderstaande knop en lees verder.

(LINQ) LINQERS SCHITTEREN TIJDENS FRIENDS EXPERIENCE! πŸš€

De afgelopen maand hebben we ongelooflijke inspanningen geleverd, met maar liefst 2800 uur aan toewijding. Onze geweldige Linqers hebben de Friends Experience in Amsterdam laten stralen met hun harde werk!

(LINQ) DE IBC2023 WAS EEN SUCCES! πŸŽ‰

De IBC2023 was een groot succes! Door LINQ haar hardwerkende uitzendkrachten was de dag een groot succes! Wil je meer lezen over hoe LINQ heeft bijgedragen aan de beurs? Klik dan op onderstaande knop!

(XL BEVEILIGING) TOP MEDEWERKERS €250,- BIJVERDIEND VOOR HUN HARDE WERK! πŸŽ‰

XL Beveiliging heeft haar uitzendkrachten een bonus van €250,- gegeven voor het harde werk dat zij hebben geleverd in het tweede kwartaal van 2023. Meer weten over deze bonus van XL Beveiliging? Klik dan op de onderstaande knop!

(LINQ) trots op alle LINQERS van de Zwarte Cross! πŸŽ‰

LINQ is afgelopen 20 t/m 23 juli met 700 uitzendkrachten richting de Zwarte Cross gegaan. Wil jij weten hoe dit is verlopen? Lees dan snel verder!

(DNL) GRATIS IJS BIJ DNL GROEP🍧

Dinsdag 18 juli hebben wij een ijskraam neergezet bij onze vestiging in Rotterdam, met als doel om onze buren beter te leren kennen. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. Benieuwd naar de opkomst? Lees dan snel verder via de onderstaande knop.

(LINQ) UITZENDKRACHT VAN HET JAAR BIJ DE RAI πŸ†

LINQ, één van de dochterondernemingen van De Nieuwe Lichting Groep heeft zojuist een prachtige titel behaald. LINQ heeft namelijk de beste uitzendkracht van het jaar in huis. Meer weten over waarom LINQ de beste uitzendkracht van het jaar heeft? Klik dan op de onderstaande knop

(DNL) ALL ABOARD VOOR HET DNL-FEEST! ⛴️

Vrijdag 23 juni zijn wij met een deel van de organisatie op een boot gestapt voor een DNL-feest. Wat zijn wij trots op alle medewerkers van De Nieuwe Lichting Groep!Β Wil jij meer weten over het DNL-feest? Klik dan op de onderstaande knop.

(LINQ) heeft alle 700 diensten gevuld voor de Zwarte Cross! πŸŽ‰

We zijn trots om aan te kondigen dat LINQ alle diensten voor het festival, de Zwarte Cross, al heeft gevuld. En dit ruim drie maanden voor de start van het festival. Met 700 toppers en 100 op de reservelijst zijn we klaar om in juli richting Lichtenvoorde te gaan. Wil jij weten hoe LINQ dit doet? Klik dan op de onderstaande knop!