DNL NIEUWS

(LINQ) DE IBC2023 WAS EEN SUCCES! 🎉

De IBC2023 was een groot succes! Door LINQ haar hardwerkende uitzendkrachten was de dag een groot succes! Wil je meer lezen over hoe LINQ heeft bijgedragen aan de beurs? Klik dan op onderstaande knop!

(XL BEVEILIGING) TOP MEDEWERKERS €250,- BIJVERDIEND VOOR HUN HARDE WERK! 🎉

XL Beveiliging heeft haar uitzendkrachten een bonus van €250,- gegeven voor het harde werk dat zij hebben geleverd in het tweede kwartaal van 2023. Meer weten over deze bonus van XL Beveiliging? Klik dan op de onderstaande knop!

(LINQ) trots op alle LINQERS van de Zwarte Cross! 🎉

LINQ is afgelopen 20 t/m 23 juli met 700 uitzendkrachten richting de Zwarte Cross gegaan. Wil jij weten hoe dit is verlopen? Lees dan snel verder!

(DNL) GRATIS IJS BIJ DNL GROEP🍧

Dinsdag 18 juli hebben wij een ijskraam neergezet bij onze vestiging in Rotterdam, met als doel om onze buren beter te leren kennen. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. Benieuwd naar de opkomst? Lees dan snel verder via de onderstaande knop.

(LINQ) UITZENDKRACHT VAN HET JAAR BIJ DE RAI 🏆

LINQ, één van de dochterondernemingen van De Nieuwe Lichting Groep heeft zojuist een prachtige titel behaald. LINQ heeft namelijk de beste uitzendkracht van het jaar in huis. Meer weten over waarom LINQ de beste uitzendkracht van het jaar heeft? Klik dan op de onderstaande knop

(DNL) ALL ABOARD VOOR HET DNL-FEEST! ⛴️

Vrijdag 23 juni zijn wij met een deel van de organisatie op een boot gestapt voor een DNL-feest. Wat zijn wij trots op alle medewerkers van De Nieuwe Lichting Groep! Wil jij meer weten over het DNL-feest? Klik dan op de onderstaande knop.

(LINQ) heeft alle 700 diensten gevuld voor de Zwarte Cross! 🎉

We zijn trots om aan te kondigen dat LINQ alle diensten voor het festival, de Zwarte Cross, al heeft gevuld. En dit ruim drie maanden voor de start van het festival. Met 700 toppers en 100 op de reservelijst zijn we klaar om in juli richting Lichtenvoorde te gaan. Wil jij weten hoe LINQ dit doet? Klik dan op de onderstaande knop!

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren