(LINQ) HEEFT ALLE 700 DIENSTEN GEVULD VOOR ZWARTE CROSS! 🎉

We zijn trots om aan te kondigen dat LINQ alle diensten voor het festival, de Zwarte Cross, al heeft gevuld. En dit ruim drie maanden voor de start van het festival. Met 700 toppers en 100 op de reservelijst zijn we klaar om in juli richting Lichtenvoorde te gaan. Dit is een mijlpaal voor ons! 🚀 Hoe wij dat doen!? Met behulp van onze LINQERS! LINQERS zorgen voor kwaliteit, flexibiliteit en de leukste studenten! Zij bevinden zich middenin de studentenwereld waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij de LINQERS en hun netwerk kunnen wij snel de juiste studenten vinden door heel Nederland! Hoe wij dat doen!? Met behulp van onze LINQERS! LINQERS zorgen voor kwaliteit, flexibiliteit en de leukste studenten! Zij bevinden zich middenin de studentenwereld waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij de LINQERS en hun netwerk kunnen wij snel de juiste studenten vinden door heel Nederland!

De Zwarte Cross is een van de grootste festivals van Nederland, en we kunnen niet wachten om dit jaar opnieuw met onze toppers te schitteren. Samen gaan we er, net als vorig jaar, weer een geweldig evenement van maken! đŸ”Ĩ Ben je op zoek naar inzetbare studenten voor jouw eigen festival? Bij LINQ hebben we een enthousiast team van gemotiveerde studenten die klaarstaan om van jouw evenement een groot succes te maken. Of je nu personeel nodig hebt voor achter de bar, sfeerbeheer, catering of als host/hostess, het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we kunnen bijdragen!

Rmaartense@dnlgroep.nl 06-42460877

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren