(LINQ) UITZENDKRACHT VAN HET JAAR BIJ DE RAI 🏆

LINQ is enorm trots op Sylvain Luitwieler, de uitzendkracht van het jaar bij de Amsterdam RAI. De prijs is een waardering voor de enorme bijdrage die hij aan LINQ en de RAI heeft geleverd. Dit is een geweldige prestatie voor LINQ en heeft ons aangemoedigd om ons werk naar een hogere standaard te stellen. Het is een eer om Sylvain te hebben als onderdeel van onze uitzendkrachten. We zijn enorm trots op wat hij heeft bereikt bij Amsterdam RAI. Het winnen van de prijs met de uitzendkracht van het jaar is een enorme prestatie voor LINQ. Het toont aan dat LINQ hard werkt om de beste uitzendkrachten te leveren die echt een verschil maken voor een bedrijf. LINQ is er trots op dat zij een uitzendkracht hebben die zo hoog gewaardeerd wordt in de industrie.

De prijs voor Uitzendkracht van het Jaar is een bekroning voor LINQ als bedrijf. Het bewijst dat LINQ de afgelopen jaren hard heeft gewerkt om uitzendkrachten te verlenen die van waarde zijn voor hun klanten, en dat ze deze uitzendkrachten zorgvuldig hebben geselecteerd. De prijs bewijst ook dat LINQ zijn klanten blijft verrassen met een verfrissende aanpak om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Bent u ook op zoek naar kwalitatieve uitzendkrachten? Neem dan direct contact met ons op via de onderstaande knop, wie weet is uw uitzendkracht de volgende ‘Uitzendkracht van het Jaar’. Waar wacht u nog op?

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren