Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer

De doorstart van Mise en Place Nederland B.V.

Vraag en antwoord Bereken tarief

Veel (oud) klanten van Mise en Place Nederland B.V. hebben uiteraard veel vragen over de doorstart. Met de overname van de activeiten en haar expertise in het uitzenden kan De Nieuwe Lichting iedereen weer op weg helpen, zowel klanten als studenten.

A: Ik was klant van Mise en Place Nederland B.V. Wat is nu de procedure?

Maakte u gebruik van de diensten van Mise en Place Nederland B.V. en bent u weer op zoek naar ervaren horeca uitzendkrachten?

Laat hier uw gegevens achter of bel ons via 010-2707092. Ook als u vast wilt sparren over de inzet van personeel op termijn, staan wij u graag te woord.

Gewoon even nieuwsgierig naar de tarieven? Vul dan de Tarief Bereken module in.

B: Hoe zit dat nu met de doorstart van Mise en Place Nederland B.V.?

Per 15 mei 2020 is De Nieuwe Lichting (DNL) de officiële en exclusieve doorstarter van Mise en Place Nederland B.V.

Een spannende move in bijzondere tijden, maar De Nieuwe Lichting houdt volop vertrouwen in haar doelgroep (getraind horeca personeel) en de creativiteit van de ondernemers in de hospitality branche.

DNL is gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig hospitality personeel. Als bekende partner in de hospitality branche bleek DNL een logische match. Met inhouse hospitality trainingen, verbredende e-learnings, innovatieve tools, zeven eigen vacaturebanken en een landelijk groepsnetwerk verwachten wij de activiteiten van Mise en Place Nederland B.V. met tenminste gelijkwaardig niveau te kunnen overnemen.

C: Wie zijn wij?

De DNL Groep is een doelgroepspecialist in het bemiddelen van studenten, starters en young professionals in de horeca, hotellerie, toerisme, events en beveiliging.

DNL is aangesloten bij 37 studieverenigingen en heeft met 3 studentenlabels en 7 eigen vacaturebanken een groot netwerk binnen studerend Nederland. Hiermee zijn wij een betrouwbare en bekende partner in de hospitality branche. Wij werken al ruim 10 jaar met organisaties als Hotel Okura en Amsterdam Rai.

Wij kenmerken ons als een klassieke (sociale) uitzender. Bij ons staat zeer persoonlijke dienstverlening en een divers baanaanbod voorop. Iedere opdrachtgever behoudt één vast contactpersoon en de lijntjes zijn kort. Van relatiemanagers tot planners: iedereen is werkzaam geweest in de hospitality branche! Doordat wij dit combineren met innovatie en de functionaliteiten van de hedendaags actieve platformen, bieden wij u de service die u zoekt.

Wij geloven erin dat goede mensen ook goede mensen kennen. Om de beste uitzendkrachten te binden, bouwen wij onze database veelal door referenties van vertrouwde uitzendkrachten. Door dit community model kennen wij eigenlijk geen no-shows.

Om medewerkers efficiënter in te werken, ontwikkelen wij een uniek onboarding programma bij structurele behoefte. Gekoppeld aan de specifieke behoefte en cultuur binnen uw organisatie, resulteert dit in een app vol procesinformatie, quizzen en kennisbank. Een warm welkom voor de uitzendkracht.

D: Facts over DNL

  • De DNL-groep groeit >30% per jaar.
  • Wij verlonen ruim 5.000 studenten per week.
  • Wij voorzien 10.000 gastvrije relaties van onze studenten, starters en young professionals
  • Wij opereren vanuit een landelijk netwerk met regiokantoren van Zwolle tot Eindhoven en Amsterdam.
  • Onze studenten werken in vaste bijbanen gemiddeld 14 tot 16 uur per week bij dezelfde werkgever.
  • 32% van onze studenten blijft hangen bij de werkgever na hun bijbaan.

Tarief berekenen

Benieuwd wat De Nieuwe Lichting kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang een passend aanbod

XL Studenten Uitzendbureau

Gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau

Studentalent

Studentalent. Specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten in onderwijs, zorg en klantcontact functies.

LINQ

Het LINQER concept, het enige studenten uitzendbureau dat werkt via eigen netwerk. Want goede mensen kennen goede mensen.

XL Con Gusto

Als doorstarter van Mise en Place Nederland B.V. leveren we specialisten binnen de horeca- en gastvrijheidsbranche.

XL Beveiliging

Specialist in het maken van de juiste match. Gediplomeerde beveiligers die waakzaamheid met gastvrijheid kunnen combineren.

MELON

Wervingsspecialist met ongeëvenaarde belangstelling voor de mens. Onze platforms verbinden mensen en bedrijven.

Zoekbijbaan.nl

Zoekbijbaan.nl is het platform waar we mensen helpen aan de leukste bijbanen van NL.

Stagemotor.nl

Stagemotor.nl is het platform voor de beste stages van Nederland. Speciaal gebouwd voor ijverige studenten.

Startersbanen.nl

Startersbanen.nl is het platform voor de beste startersfuncties. Speciaal gebouwd om carrieres de perfecte start te geven.

Grace & James

Grace & James is een platform wat freelancers samenbrengt met de leukste opdrachten.

Onze trots

Klanten

We hebben in het verleden maar vooral ook nu hele waardevolle klanten geholpen aan (tijdelijke) uitzendkrachten. Met elk label op z'n eigen manier

Adres
  • Fascinatio Boulevard 252
  • 3065 WB Rotterdam
Contact
  • info@dnlgroep.nl
  • 010-2707092
Over ons
Specialist in het bemiddelen van jong talent, tijdens hun studie en aan het begin van hun carrière. Maakt meer dan 20 jaar ambities waar van ambitieuze studenten, young professionals en organisaties. DNL Groep B.V. is onderdeel van Venturion.
Copyright 2021