Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer

Corona & Werk

Door de uitbraak van het Coronavirus is er veel veranderd op de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor heel veel mensen heeft het Coronavirus impact op hun werksituatie: mogelijk is de begindatum van jouw nieuwe baan uitgesteld of zit jij tijdelijk thuis zonder werk. Als bedrijf moet je minderen of juist kampen met topdrukte. Dit is een bijzondere situatie waarin jij vragen over kunt hebben.

Vitale sectoren hebben juist snel extra hulp nodig, zoals de zorg, logistiek, schoonmaak en voedselindustrie. Als jij thuis zit zonder werk, proberen wij daarom mee te denken of er nieuw werk voor jou is dat binnen de richtlijnen van het RIVM kan worden uitgevoerd. Tot nu toe verloopt dit zeer succesvol en zijn veel mensen kunnen starten bij nieuwe opdrachtgevers. Ook in moeilijke tijden, zijn wij er voor jou.

Deze Corona informatiepagina’s zijn opgesteld voor iedereen die met en voor onze uitzendorganisaties werkt: XL Studenten Uitzendbureau, XL Con Gusto, LINQ, en Studentalent.

Werk veilig en blijf gezond.

Namens al onze uitzendlabels,
De Nieuwe Lichting Groep

Ga direct naar de informatie die voor jou relevant is:

Adres
  • Fascinatio Boulevard 252
  • 3065 WB Rotterdam
Contact
  • info@dnlgroep.nl
  • 010-2707092
Over ons
Specialist in het bemiddelen van jong talent, tijdens hun studie en aan het begin van hun carrière. Maakt meer dan 20 jaar ambities waar van ambitieuze studenten, young professionals en organisaties. DNL Groep B.V. is onderdeel van Venturion.
Copyright 2021